Home ยป Termeni si conditii

Accesand si navigand pe acest site acceptati Termenii si Conditiile de utilizare detaliate mai jos.

Toate informatiile continute in acest site sunt proprietatea S.C. Risto-Team Total S.R.L. care isi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului in orice moment si fara nicio informare prealabila. Toate drepturile referitoare la continutul si prezentarea site-ului sunt detinute de S.C. Risto-Team Total S.R.L.

Este interzisa copierea, modificarea, distribuirea, publicarea sau utilizarea continutului site-ului in orice scop fara confirmarea scrisa din partea S.C. Risto-Team Total S.R.L.

S.C. Risto-Team Total S.R.L. nu vinde produse on-line, conform legislatiei in vigoare. Prezentul site este un site de informare si nu un site de cumparaturi on-line, cosul de cumparaturi avand doar rolul de a va permite sa ne transmiteti mai simplu si mai rapid ce produse doriti sa comandati.

Produsele prezentate pe site sunt cu titlu informativ, descrierile si pozele aferente produselor fiind cu titlu informativ. Preturile, descrierile si detaliile prezentate pe site sunt cu titlu informativ, si nu creeaza obligatii contractuale intre Risto-Team Total Srl si vizitatorii site-ului. Preturile, descrierile produselor, pozele, manualele tehnice si orice alte informatii prezentate pe site se pot schimba in orice moment, fara notificarea prealabila. Codurile produselor prezente pe site sunt coduri interne si sunt atribuite de Risto-Team Total S.R.L.Cei care acceseaza acest site au urmatoarele drepturi - explorarea continutului; - reproducerea sau utilizarea informatiilor publicate numai cu indicarea sursei; Pentru utilizarea serviciilor oferite de www.ristochef.ro (doar in cazurile in care sunt necesare un nume si o adresa de email) sunteti obligati sa furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra asa cum este cerut de formularul de inregistrare. Pentru orice nelamurire viz-a-vis de exercitarea drepturilor dumneavoastra referitoare la utilizarea site-ului si la protectia utilizarii va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii Contact din site.

Orice litigiu, controversa sau reclamatie rezultata sau relationata acestor Termeni si Conditii vor fi solutionate conform legislatiei in vigoare.

S.C. Risto-Team Total S.R.L.
CUI: RO 32080482
J8/1148/30.07.2013
Ghimbav, str. Morii, nr. 166, biroul 1, jud. Brasov
http://www.ristochef.ro
Tel: 0760 692 369

Risto Call Center

(9-18)

0368 881 050

0766 072 335

Informatii, cereri de oferte:

Promotie Risto Chef 2016

Promotie Risto Chef 2017

Vizitati site-ul ristobar.ro